Adaşifa ve Hizmetlerimiz

adaşifa adres,adaşifa instagram, adaşifa facebook, adaşifa irtibat, adaşifa mağaza adresi, adaşifa sakarya, adaşifa adapazarı, adaşifa mağazalarımız, adapazarı aktar, adapazarı doğal ürünler, sakarya organik ürünler,

 

Adaşifa ve Hizmetlerimiz

 

2000' li aile ve çevremizde bir takım hastalık, rahatsızlanmalar meydana geldi. Hastalıkların tedavisi ve ne sebeple meydana geldiğini araştırmaya başladık. 

 

 

Araştırmalarımız neticesinde; Merhume Aidin Salih Hanımefendiyle tanışma şerefine nail olduk. 

 

Merhume görüşmemizde; günümüz hastalıkların, yanlış ve eksik beslenmeden kaynaklandığını, beslenme yöntemleri değişmedikçe hastalıkların etkisini göstereceğini ifade etti. 

 

Merhume'nin değerli tavsiyelerinden sonra; evvela hayatımızdan GDO, Paraben, SLS, Aspartam(E951) ve toplamda 12 zararlı maddeyi çıkarttık. Bu noktada bilgi arayışımızı sürdürürken, faaliyet gösterdiğimiz toplumun her alanında çevremizle de bilgi paylaşımına devam ettik. 

 

Çevremizden gelen ilgi ve alaka üzere; Sakarya' nın Adapazarı Merkez İlçesinde ADAŞİFA isimli aktar işletmemezi açtık ve faaliyet göstermekteyiz. 

 

Helal Gıda Sertifikalı ürünleri bünyemizde bulundurarak, başta baharat ve bitki çayları olmak üzere, bitkisel yağlardan pekmeze, organik ürünlerden arı ürünlerine uzanan geniş yelpazemizi soslar, salçalar, macunlar ve doğal kozmetik ürünleriyle her geçen gün genişletmeye devam ediyoruz. 

 

Üreticiden sofralara kadar uzanan süreçte ürünlerin en sağlıklı biçimde korunarak, kaliteli ve güvenilir bir şekilde sizlere ulaşması hedefi ile Türkiye' de ve Dünya'da Adaşifa ürünlerinin, milyonlarca tüketicinin tercihi olmayı hak etmesi için gayret ediyoruz. 

 

 

2000' li yıllardan günümüze kadar içimizde parıldayan o heyecanı şimdi internette de siz kıymetli müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz. 

 

 

Etiketler: adaşifa adres,adaşifa instagram, adaşifa facebook, adaşifa irtibat, adaşifa mağaza adresi, adaşifa sakarya, adaşifa adapazarı, adaşifa mağazalarımız, adapazarı aktar, adapazarı doğal ürünler, sakarya organik ürünler,
Eylül 28, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR