Kargo ve Teslimat Bilgileri

Kargo ve Teslimat Bilgileri

Satın aldığım ürün elime ne zaman ulaşır ? 

 

-Ürün kargolanma süreçleri, ürün satış sayfalarında belirtilmektedir. Ürünlerimiz için standart termin süremiz 3 gündür. Bu süre teslimatın 3 gün sonra yapılacağı anlamını taşımamalıdır. Teslimat en geç 3 iş günündez yapılır demektir. Çoğu ürünlerimizin teslimatı daha kısa sürede gerçekleşmektedir.

 

Hangi kargo firmaları ile gönderim yapıyorsunuz ?

 

-Ürünlerimizi anlaşmalı olduğumuz Mng Kargo firmaları aracılığı ile göndermekteyiz.

 

Kargolanan ürünlerinin takibini nasıl yapabilirim ? 

 

-Müşteri panelinizden siparişlerim kısmından kargolanan ürününüzün kargo takip bilgileri belirtilmektedir. Kargolandığı zaman sizlere bildirim gönderilmektedir. Bu bildirimde kargo takip bilgileri yer almaktadır.

 

Kargo dışında firmanızın teslimat modeli var mı ? 

 

-Evet var. Kargo ile teslim edilmesi mümkün olmayan ürünler için firmamız araçları veya ambar taşımacılığı hizmetiyle siparişlerinizin teslimatını gerçekleştirebiliyoruz.

 

Kendi teslimat modelinizde ücret alıyor musunuz ? 

 

- Sakarya Merkez ve civar ilçelere 100 TL üzeri alışverişlerde kargo ücreti talep etmiyoruz. Bu bölgeler dışından gelen siparişler için mesafe üzerinden hesaplanan bedeli sizlere önceden bildirip taşıma ücreti talep etmekteyiz.

 

Etiketler: adaşifa adres,adaşifa instagram, adaşifa facebook, adaşifa irtibat, adaşifa mağaza adresi, adaşifa sakarya, adaşifa adapazarı, adaşifa mağazalarımız, adapazarı aktar, adapazarı doğal ürünler, sakarya organik ürünler,
Eylül 29, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR